​​Over 40 års erfaring ✔

Professionel tækkemand ✔

Certificeret Tækkefirma​ ✔​

Tækning med moderne tækkemetoder​

​Meer af Alt Muligt IVS ligger i Holbæk på Vestsjælland. Virksomheden ejes og drives af Sebastian van der Meer, som er tækkemand.

Vi har stor ekspertise inden for nylægning, vedligeholdelse og reparation af stråtage, men vi benytter moderne materialer og metoder. Dermed bliver vores tage langtidsholdbare, brandsikre og billigere i vedligeholdelse end for ganske få år siden.

Højere krav til et moderne tækning

I den moderne verden møder vi andre krav, end den lokale tækkemand mødte for hundrede år siden. Derfor kan vi ikke benytte langhalm, halm, tang, lyng, græstørv og rygtræer som tækkemateriale, som man gjorde før i tiden.

Og derfor importerer vi særlige tækkerør fra Kina, som bliver høstet, bearbejdet og opbevaret efter særlige standarder.

Før i tiden brugte en tækkemand halmsimer, kokosgarn, tjæregarn og pilevidjer som bindemateriale, eller hvad han lige kunne finde.​

Vi benytter derimod specialfremstillede tækkeskruer, som er en galvaniseret skrue med rustfrit tråd viklet omkring, og galvaniseret stangjern, der er 4 meter lange og 3-5 mm tykke stænger af galvaniseret jern. Det har en lang holdbarhed, og samtidig binder det stråtaget godt fast på tagkonstruktionen.

Få meget mere at vide om moderne stråtage

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker at høre mere om os og vores arbejde, eller hvis du ønsker et uforpligtende tilbud på nylægning, vedligeholdelse eller reparation af et stråtag.

​Du kan skrive til os på info@vandermeer.dk, eller du kan ringe til os på telefon 25 27 36 33 for at drøfte dine ønsker og behov.

Få et uforpligtende tilbud

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt