​​Over 40 års erfaring ✔

Professionel tækkemand ✔

Certificeret Tækkefirma​ ✔​

​Nyt stråtag samt vedligeholdelse og reparation af stråtag

​Hos VanderMeer i Holbæk har vi stor ekspertise med enhver form for nyt stråtag, vedligeholdelse og reparation af stråtag. Det kan være på helårshuse, sommerhuse, erhvervsejendomme og småbygninger i Holbæk, Roskilde, hele Sjælland og resten af Danmark. 

​Renovering og reparation af stråtag

​Vi tilbyder at udføre renovering og reparation af stråtage, samt al anden løbende vedligeholdelse. Moderne stråtage kan holder op til 50 år, eller måske endda længere, hvis de bliver vedligeholdt korrekt. Omvendt kan der være mange gode grund til at få et nyt stråtag, selvom det gamle har nogle år endnu.

​​Et nyt stråtag med langtidsholdbare tækkerør

​Omdrejningspunktet i et nyt stråtag er dels de særlige tækkerør, som vi importerer fra Kina, der minimerer risikoen for råd, svamp og brand. Ydermere benytter vi specialfremstillede tækkeskruer og en særlig form for rustfri ståltråd, som er med til at skabe et solidt tag, der kan holde til vind og vejr i mange år. ​Uanset om vi lægger et nyt stråtag eller udfører reparation af stråtag, benytter vi disse moderne tækkerør. 

​Tækkeskruerne benyttes til at tække taget, hvilket vil sige, at binde det fast til tagkonstruktionen. Tidligere brugte man blandt andet halmsimer, kokosgarn, tjæregarn og pilevidjer som bindemateriale.

Få et godt tilbud på et nyt stråtag eller reparation af stråtag

​Kontakt os gerne, hvis du ønsker et uforpligtende tilbud på et nyt stråtag eller på vedligeholdelse og reparation af stråtag. Vi besvarer også gerne spørgsmål om tækkerør og tækkeskruer samt alt andet vedrørende stråtage. Du kan ringe til os på telefon 25 27 36 33, eller du kan sende en e-mail til info@vandermeer.dk. Du kan også udfylde kontaktformularen længere nede på siden. Vi glæder os til at hjælpe dig.

Få et uforpligtende tilbud

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt