​​Over 40 års erfaring ✔

Professionel tækkemand ✔

Certificeret Tækkefirma​ ✔​

Mønning og rygning af tag udføres professionelt

Står du overfor at skulle have lavet rygning eller mønning på dit stråtag? VanderMeer udfører rygning og mønning på stråtage på hele Sjælland, herunder Roskilde og Holbæk. 


​Vi har over 40 års erfaring med lægning og vedligeholdelse af stråtage og tækkerørstage for både private og erhvervsdrivende.

Beskyt dit stråtag med effektiv rygning af kompetent tækkefirma

På baggrund af vores mange års erfaring i branchen er vi i vores tækkefirma i stand til at lave både rygning eller mønning af stråtage i mange forskellige materialer, eksempelvis halm, lyng og kobber.

Vores håndværksmæssige færdigheder trækker på de gamle, stolte håndværkstraditioner inden for tækkefaget. Dermed sikrer vi dig lige præcis den rygning eller mønning, der passer til netop dit tag og hus som helhed.

​​​Hvis du hyrer os til at lave mønning eller rygning på dit tag, får du desuden kyndig vejledning og veludført arbejde udført af en erfaren tækkemand med sans for detaljen.

Kontakt os for et godt tilbud på mønning af tag

Vi udfører dagligt arbejde såsom mønning og rygning på stråtage over hele Sjælland – og vi hjælper også hellere end gerne dig med netop dit.

​Hvis vejledning og tækkearbejde udført af en erfaren og fagkyndig virksomhed lyder fristende for dig, er du mere end velkommen til at kontakte os. 

Dette kan du gøre på telefon 25 27 36 33, ved at sende en e-mail til info@vandermeer.dk eller udfylde kontaktformularen her på siden. 

Få et uforpligtende tilbud

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt