​​Over 40 års erfaring ✔

Professionel tækkemand ✔

Certificeret Tækkefirma​ ✔​

Brandsikret tag med idyllisk udseende

​Hos VanderMeer udfører vi taglægning med tækkerør i blandt andet Holbæk, Roskilde og det øvrige Sjælland. Fordelen ved et stråtag udført med moderne tækkerør er, at materialet er næsten brandfrit, og du ved brugen af dette derved kan opnå et brandsikret tag.

Således slipper du for de gængse bekymringer for brand, der ofte kobles til ideen om et stråtag. Dette betyder, at du kan få eller opretholde det idylliske præg, et stråtag giver et hus, uden at skulle bekymre dig om fremtidig brandfare.

​​​Langtidsholdbare materialer er et plus ved brandsikret tag

​Tækkerør som tagmateriale har desuden andre gode kvaliteter. Det er blandt andet et meget langtidsholdbart materiale, der med den rette pleje kan holde i op til 50 år.

​Med et tag af tækkerør lagt af os opnår du både det rigtige autentiske udseende til dit klassiske hus eller bygning, et brandsikret tag samt udsigten til et holdbart stykke håndværk.


Vi sætter stort fokus på at kunne udføre dit brandsikrede tag efter alle kunstens regler. Dette betyder, at vi ikke alene leverer et brandsikret tag af tækkerør, men et tag specificeret til dine ønsker og drømme.

Få et tilbud på stråtag i brandsikre materialer

Hvis kombinationen af idyllisk og autentisk udseende samt et brandsikret tag lyder interessant, skal du ikke tøve med at kontakte os. Vi står altid klar til at give dig et godt tilbud eller blot svare på dine spørgsmål.

Ring til os på telefon 25 27 36 33 eller send os en e-mail på info@vandermeer.dk. Du kan også udfylde kontaktformularen længere nede på siden.

Vi ser frem til at høre fra dig!

Få et uforpligtende tilbud

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt